Работно време: Понеделник - Петък 10:00-18:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

Смяна на задно стъкло на телефон

www.PoP-GsmService.com > Услуги > Смяна на задно стъкло на телефон
Siqna-zadno-styklo-na-telefon

Смяна на задно стъкло на телефон

Тенденциите при новите модели смартфони са много различни. Всеки бранд се стреми към възможно най-оригинален дизайн с който да спечелят потребителите. Но това което не се отличават толкова едни от други ca конструктивните елементи. Освен възможно най-голям дисплей, висококачествена камера много от тях залагат и на стъклен заден гръб. Това от една страна е доста ефектно, но от друга страна е още един елемент, който би могъл да се повреди при изпускане на телефона. Голяма част от брандовете залагат на стъклен капак или гръб на телефона, като Samsung и Huawei например. Има и такива които имат цял стъклен корпус. Общото между всички е, че щом е стъкло значи може да бъде счупено. Ако ви се наложи смяна на задно стъкло на телефон, не се колебайте а се свържете с нас. Ние от Pop Gsm Service предлагаме оригинални и неоригинални задни капаци за всички модели смартфони, корпуси и смяна на задно стъкло на корпус.

Смяна на заден капак на телефон

Смяна на заден капак – гръб на Samsung . Смяна на заден капак – гръб на Huawei

Голяма част от устройствата на пазара имат сменяеми задни капаци. За разлика от някои, като iPhone където задното стъкло е залепено за корпуса, при повечето модели е доста опростено. Може да се смени само капака. Ние можем да ви предложим афтърмаркет и оригинални задни капаци за Самсунг , Хуавей , Хонор, Нокиа и други. Колко време отнема смяната на заден капак? Смяната на капак, чисто технологично време отнема от 15 мин до 1 час със залепянето. За точна оферта за смяна на заден капак можете са се свържете с нас.

смяна на заден капак

Смяна на задно стъкло на телефон

Смяна на задно стъкло – гръб на iPhone

Едни от най-разпространени модели смартфони в света са iPhone. Всички модели след iPhone 8 са със стъклени гърбове. При тях специфичното е, че стъклото е залепено на самият корпус и смяната на счупено стъкло не е толкова лесно. Ние ще ви предложим да сменим вашето задно стъкло посредством специален лазар. Колко време отнема това? При смяната на задното стъкло има технологично време. Освен за разглабяне и сглабяне на устройството трябва да се свали и залепи самото стъкло. За точна оферта за смяна на задно стъкло можете да ни попитате.

смяна на задно стъкло

Сямна на корпус на телефон

Смяна на корпус на iPhone 6, 6s , 6 Plus , iPhone 7 , 7 Plus , iPhone 8 , 8 Plus , iPhone X , iPhone XR , iPhone XS , iPhone XS Max , iPhone 11 , iPhone 11 Pro , iPhone 11 Pro Max , iPhone 12, iPhone 12 Mini , iPhone 12 Pro , iPhone 12 Pro Max , iPhone 13 , iPhone 13 Mini , iPhone 13 Pro , iPhone 13 Pro Max

Смяната на корпус на телефон се налага тогава, когато корпусът е толкова повредн и изкривен, че не може да се смени само стъкло. Има и такива корпуси като на старите модели iPhone, които са алуминиеви. При тях често срещан проблем е изкривяването. Освен за телефони ние можем да ви предложим корпуси и за всички модели iPad.

Какви други ремонти извършваме?

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com
Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9  КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Сервиз за Nokia

Позвъни сега!