Работно време: Понеделник - Петък 10:00-19:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

GSM Сервиз

www.PoP-GsmService.com > GSM Сервиз

GSM Сервиз

gsm сервиз

GSM Сервиз изисква знание, опит, прецизност и необходимото оборудване. Ние от Pop Gsm Service предлагаме на нашите клиенти дългогодишен опит, познания и прецизност в сервизирането на мобилни устройства. Ние разполагаме с необходимото оборудване за извършването на всички ремонти срързани подръжката на всички телефони и таблети на място. При нас вие ще получите точна диагностика и бързо решение на проблема. Ние специализираме в сервизирането на всички водещи марки производители.

GSM сервиз за iPhone , сервиз за Samsung , сервиз за Huawei , сервиз за Motorola , сервиз за Nokia , сервиз за Xiaomi

Безплатна диагностика

Правилната диагностиката е основнният момент при ремонта на едно смарт устройство. Често установяването на проблема е същинската част, а не механичната смяна. На всеки не веднъж се е случвало да попадне на техници, които работят на принципа на проба-грешка. При нас клиентите могат да разчитат на точна, бърза и напълно безплатна диагностика. Ние ви предлагаме услугата напълно безплатно да диагностицираме вашият телефон, след което получавате оферта с крайна цена за ремонт. Едва след вашето съгласие ние отремонтираме апарата и вие си го получавате работещ.

Гаранция за извършеният ремонт

Често ни задават въпросът – има ли гаранция извършеният ремонт. Да! При нас всеки един ремонт има 30 дни гаранция. Ние предлагаме избор от оригинални и неоригинални резервни части. Работим с възмжно най-качествените афтър маркет части, затова и даваме гаранция за извършените ремонти от нас.

Какви GSM Сервиз услуги извършваме?

iPhone сервиз
Samsung сервиз
Huawei
Xiaomi
Lenovo
HTC сервиз

Как да се свържете с нас ?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com
Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9  КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Позвъни сега!