Работно време: Понеделник - Петък 10:00-18:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

Смяна на дисплей

www.PoP-GsmService.com > Услуги > Смяна на дисплей

Смяна на дисплей

Смяна на дисплей

Счупен дисплей или стъкло е една от най-често срещаните повреди на телефоните. Изпускането на телефона може до даведе до нарушаването на цялостта на предният или задният панел на вашето мобилно устройство. Ние от Pop Gsm Service можем да ви предложим бърз и качествен ремонт на всички актуални марки смартфони на пазара. Ние предлагаме смяна на дисплей на мобилен телефон в град София и за цялата страна.

Какви услуги предлагаме?Какви услуги предлагаме в нашият сервиз? Освен всичко свързано с подръжката на всеки смартфон, ние може да ви предложим експресна смяна на вашият счупен дисплей, стъкло или тъч с оригинална резервна част. Разполагаме с голяма наличност оригинални и неоригинални части за всички смартфони и таблети на пазара. Също така може да сменим само счупеното стъкло, като запазим оригиналната матрица на вашият дисплей.

Смяна на счупено стъкло на дисплей на телефон

смяна на стъкло на телефон

Смяна само на стъкло е възможна за повечето нови модели. Много клиенти ни питат защо да сменят само стъклото, а не целият модул. В повечето случаи е по-добре да се рециклира оригиналният дисплей. По този начин се запазва оригиналната матрица на дисплея, която винаги е с по-добро качество. От друга страна услугата е по-евтина за клиета. Ние от Pop Gsm Service разполагаме с необходимото оборудване за да рециклираме вашият дисплей по фабрична, безпрахова технология.

Има ли гаранция за извършеният ремонт?

След като сме прегледали внимателни вашето мобилно устройство, вие ще получите от нас точна оферта за ремонт. Диагностиката на проблема е напълно безплатна. Без скрити такси или нещо допълнително за доплащане. Едва след като вие сте приели нашата оферта, ние извършваме ремонта. Вие си получавате вашият телефон отремонтиран, като ние даваме гаранция за частите и услугите предоставени от нас. Нашата цел е за извършим бърз и качествен ремонт.

Защо да изберете нас?

  • Безплатна диагностика
  • Бързо обслужване
  • Сервиз на място
  • Качествени резервни части
  • Гаранция за извършените ремонти
  • Достъпни цени

Смяна на дисплей на iPhone , дисплей за Samsung , дисплей за Huawei , дисплей за Xiaomi , дисплей за Nokia , дисплей за Motorola , дисплей за Realme , дисплей за Honor

Какви други ремонти извършваме?

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com
Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9  КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

GSM Сервиз

Позвъни сега!