Работно време: Понеделник - Петък 10:00-19:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

Сервиз за Realme

www.PoP-GsmService.com > GSM Сервиз > Сервиз за Realme
Сервиз за Realme

Сервиз за Realme

дисплей за реалми

Realme е бранд производители на смартфони от така наречените бюджетни устройства. Пазарат е наситен от китайски телефони, но Realme успя да се наложи като една от сполучливите марки. Realme е китайски производител на техника намираща се в Шенжен, Китай която базира устройствата си на платформата Андроид. Поради тази причина са лесни за употреба, цената им е ниска и се търсят от не малко потребители. Въпреки че има широко схващане, че телефон от този клас се изхвърля при повреда, ние от Pop Gsm Service предлагаме сервиз за Realme.

Кои модели Realme ремонтираме?

Както всяко едно устройство на пазара и Реалми са проектирани така, че частите им да са заменяеми. Много наши клиенти се свързват с нас и ни питат дали може да им сменим дисплеят или батерия. Отговорът ни е, че стига да има нужните резервни части може. Тъй като са сравнително нов бранд на нашият пазар все още трудно се намират части за някои модели Realme. За по-точен отговор на това дали може да отремонтираме вашият телефон, вие може да се свържете с нас и да попитате. Ето и някои от моделите Realme които ремонтираме:

  • Ремонт за Realme 9 pro
  • Ремонт за Realme 7
  • Ремонт за Realme 8 5G
  • Ремонт за Realme C11
  • Ремонт за Realme GT Master Edition
  • Ремонт за Realme C3
  • И други модели

Какви други марки смартфони ремонтираме?

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com

Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Смяна на дисплей 

Позвъни сега!