Работно време: Понеделник - Петък 10:00-19:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

Изкупуване на телефони

www.PoP-GsmService.com > Услуги > Изкупуване на телефони

Изкупуване на счупени и здрави телефони

Изкупуване на телефони

Внимание – изкупуване на всякакви марки и модели телефони, здрави и повредени не по-стари от 3 години. Всеки от нас има поне едно ненужно устройство прибрано в шкафът, което стои затрупано. Чрез кампанията по изкупуване на телефони, която ние от Pop Gsm Service стартираме, Вие може да се освободите от ненужното или повредено устройсто и да получите заплащане за това. Всичко което трябва да направите е да се свържете с нас, за да диагностицираме състоянието му и да ви дадем оферта.

Телефони за части

Какви телефони изкупуваме?

Много важно е да уточним какви телефони изкупуваме. Ние изкупуваме всички марки и модели телефони и таблети, без значение от повредата им. Всички устройства задължително минават на диагностика и чак тогава получавате цена за изкупуване.

Забележка: Цена за изкупуване на устройство по телефона не даваме!!!

Изкупуване на стари телефони

Колко стари телефони изкупуваме? Постоянно получаваме обаждания със запитвания от клиенти за стари устройства. Отговорът на този въпрос е относителен, тъй като има стари устройства които все още се търсят и сервизират. Затова моля обадете се и попитайте!

Изкупуване на телефони – Колко пари ще получа за моето устройство?

Има много фактори, които определят цената на вашето устройство. За да ви дадем точна оферта, Вие първо трябва да ни донесете устройството на място. След като се види състоянието му, ние ще ви дадем оферта. Някой от факторите които определят цената са:

  • Колко нов или стар модел е устройството
  • Работещо ли е устройството
  • Възможно ли е да се изтества дънната платка
  • Мокрено ли е устройството
  • Има ли акаунт

Какви други услуги извършваме?

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com
Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9  КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Контакти

Позвъни сега!