Работно време: Понеделник - Петък 10:00-19:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

Сервиз за Samsung A12

Сервиз за Samsung A12

Сервиз за Samsung A12

Samsung настъпват все по-настоятелно във всички ценови класове на пазарат на смартфоните. Новият бюджетен смартфон от А серията се представя доста добре в ревютата. Съотношението цена качество е доста добра и несъмнено устройството ще бъде изборът на много потребители.Новият Samsung A12 комбинира 8 ядрен процесор с до 6 GB RAM памет. Освен това ще се предлага от 32 GB до 128 GB памет. Новото поколение 5000 mAh ще държи достатачно дълго за да не усещате неодобство,. Когато стане време за зареждане новото адаптивно 15W бързо зареждане ще зареди устройството ви за минимално време. Новият Samsung A12 притежава и ново поколение четворна камера, която улавя и най-дребните детайли. Ако притежавате този забележителен смартфон и имате нужда от сервиз за Samsung A12 , ние от Pop Gsm Service сме насреща.

Смяна на дисплей на Samsung A12

Смяна на дисплей на Samsung A12

На всеки се случва в ежедневието си да изпусне своят телефон. Новото поколение смартфони са проектирани с възможно най-големи дисплеи, което е предпоставка за повреда при евентуално падане. Ние ще ви предложим смяна на дисплей при нужда с оригинална част във възможно най-кратак срок. Ние също така предлагаме услугата и смяна на стъкло. В случаите когато матрицата не е засегната от повредата, а именно дисплеят работи нормално, няма тъмни петна и тъчскрийна работи коректно можем да рециклираме вашият дисплей на Samsung A12.

Колко време отнема сервиз за Samsung A12

Ремонтът на всяко едно устройство е индивидуален, затова и времето за ремонт е различно и зависи от характера на проблема. Вие може да се възползвате от услугата записване на зас за диагностика. След като прегледаме вашият Samsung A12, ще ви дадем точна цена и време за ремонт.

Какви други услуги извършваме?

 

Защо да изберете нас?

  • Дългогодишен опит
  • Безплатна диагностика
  • Ремонт на място
  • Казествени резервни части
  • Гаранция за извършените ремонти

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com
Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9 КОНТАКТИ

 

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Сервиз за Samsung S21

Позвъни сега!