Работно време: Понеделник - Петък 10:00-19:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

Стъкло Iphone 12 Pro

Iphone 12 Pro

Смяна на стъкло Iphone 12 Pro

Новият модел Iphone 12 Pro изглежда доста впечатляващ. Факта, че съчетава страхотен дизайн и всички най-нови технологии, несъмнено ще го направи в един от най-продаваните смартфони в цял сват. Със заливането на пазара и употребата му от голям брой хора ще се появи и нуждата му от сервизно обслужване. Една от най-честите повреди при съвременните телефони е счупено предно стъкло на дисплеят. Смяна на стъкло Iphone 12 Pro ще е възможна както на всички предходни модели.

Смяна на стъкло

Защо да предпочетем смяна на стъкло Iphone 12 Pro, а не дисплей?

При така нареченото рециклиране на дисплеят на Iphone се сменя само счупеното предно стъкло на екрана. То всъщност няма функционална част, така че след смяната качеството на образът и чуствителността на тъча остават както преди счупването. Оригиналните дисплеи като резервна част са доста скъпи, затова смяната само на стъклото е начина да запазите качеството на екрана, като не заплащате висока цена за това.

Колко време отнема смяната на стъкло на Iphone 12 Pro?

Айфон 12 про

При смяна само на счупено, предно стъкло на дисплеят има технологично време, което няма как да бъде избегнато. Самият ремонт започва с демонтиране на дисплеят. След това има процедура по премахване на старата рамка и счупено стъкло. Чак след това, посредством специални машини се залепва новото стъкло и рамка. Ние от Pop Gsm Service се стремим винаги да отремонтираме вашето устройство във възможно най-кратки срокове.

Забележка: При смяната на стъкло в възможно след извършеният ремонт в настройки да излиза съобщение, че е възможно дисплеят да не е оригинален. Това е така защото софтуера на телефона отчита, че е извършена сервизна дейност извън оторизиран сервиз.

Какви други ремонти извършваме за iPhone 12 Pro?

Защо да изберете нас?

  • Дългогодишен опит
  • Безплатна диагностика
  • Бързо обслужване
  • Сервиз на място
  • Гаранция за извършеният ремонт

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com
Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9 КОНТАКТИ

 

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Смяна на дисплей на iPhone 12 Pro

Позвъни сега!