Работно време: Понеделник - Петък 10:00-18:00
Тел: 0877 700 795
гр. София, бул. Патриарх Евтимий 9

Дисплей за iPhone 12 pro

Смяна на дисплей за iPhone 12 pro

Смяна на дисплей на iPhone 12 pro

След излизането си, новият модел iPhone 12 pro дава заявка да е доста усъвременен и впечатляващ от предходният модел. Промененият дизайн, новите камери и високо технологичният нов екран, без съмнение отново ще направят iPhone 12 pro най-желаният смартфон на пазара. Новият модел излиза с 6.1 инча екран , която е със Super Retina XDR технология. Той е с два пъти повече пиксели от предходният iPhone 11. Тук идва и въпросът със сервизното обслужване. Възможна ли е смяна на дисплей за iPhone 12 Pro? Отговорът е положителен. Освен тови екрани на iPhone 12 и iPhone 12 Pro ще са съвместими.

Колко време отнема смяна на дисплей за iPhone 12 pro?

Тъй като новите модели iPhone са констроирани така, че да не позволяват ремонт в домашни условия, ние от Pop Gsm Service ви съветваме да оставите това на нас. Технологичното време за смяната на дисплей е няколко часа. А времето за смяната на стъкло или цял модул за iPhone 12 про зависи от натовареността на сервизът ни.

Какво качество дисплей предлагаме?

Ние от Pop Gsm Service се стремим да предлагаме на нашите клиенти възможно най-високо качество резервни части. Ние работим с оригинални и афтърмаркет резервни части.

Айгон 12 про

Забележка: При смяна на стъкло или смяна на цял модул оригинален екран при iPhone 12 pro, в настройки излиза съобщение, че дисплеят може да не е оригинал. Това е защото софтуера на телефона засича, че не е сервизиран в оторизиран сервиз на Apple.

Колко струва смяната на дисплей на iPhone 12 pro?

Тъй като цените се променят постоянно, Вие може да получите актуална цена за смяна на дисплей , като се свържете с нас.

КОНТАКТИ

Защо да изберете нас?

  • Безплатна диагностика
  • Бързо обслужване
  • Ремонт на място
  • Качествени резервни части
  • Гаранция за извършените ремонти

Какви други марки смартфони ремонтираме?

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:  0877 700 795
Email:  popgsmservice@gmail.com
Facebook:facebook.com/PopGsmService
На място: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №9 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Изкупуване на счупени телефони

Позвъни сега!